Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csengery utca 74.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:21. 000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.7 nmGépek: tv, hűtő, kenyérpirító, sütő, főzőlap, kávéfőző, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest nyüzsgő belvárosában hatalmas albérlet kiadó.

Amennyiben szereti az élettel teli városi életet, ez egy kihagyhatatlan lehetőség.

A főváros közepén, mégis nyugodt környezetben található ingatlan. Innen minden egy kéznyújtásnyira elérhető. Ezalatt értendők többek között a bevásárlási lehetőségek, amit a Westend City Center, Coop Szuper és több kisebb bolt biztosít. Illetve a kikapcsolódási lehetőség, amit a Fővárosi Állat és Növénykert, a Vajdahunyad vára, vagy éppen a Városliget nyújt. A tömegközlekedés is kitűnő, több buszjárat, villamos és metró is átszeli a környéket.

Az albérlet maga egy nem régiben felújított, körgangos nagypolgári lakás. A falak szigetelve lettek, a víz és a lefolyó rendszer is teljes korszerűsítésen estek át, ugyanúgy, mint az elektromos hálózat. A közös helységek, ami egy hatalmas nappalit, ami egy amerikai konyhával értendő, is fel lettek újítva. A konyha egy hűtővel, kenyérpirítóval, elektromos sütő és főzőlappal, páraelszívóval és egy kávéfőzővel van felszerelve.

Az innen nyíló nappaliban elhelyezett tv kellemes háttért nyújthat akár főzés során is. Az esti beszélgetésekhez kiválóan alkalmas a sarokban elhelyezett kihúzható kanapé. A fürdőben található egy kád, a wc, illetve a mosógép. Ezeken a közös területeken kéne osztozkodni még egy fővel, aki egy 32 éves fiatal férfi. Sajátságos időbeosztása miatt nagyon ritkán tartózkodik éjjel a lakásban, tekintve, hogy éjszakai készenléti mentős a repülőtéren.

A szoba teljesen bútorozott, ami egy 160X200-as ágyat és egy szekrényt foglal magába. Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne részese lenni a város pörgős életének, amihez ezt a nyugodt környezetet tudjuk biztosítani, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!