Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csengery utca 71.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, 2 db fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: Mosógép, hűtő, sütő, gázlap
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerület Csengery utcájában szoba kiadó

Közlekedés tekintetében rendkívül jó elhelyezkedésű ez a társasház, hiszen a Teréz körút mindössze 3 utcányira, a Váci pedig 5 perc gyaloglásra található, a Csengery utca, pedig a Podmaniczky utcáról nyílik. A Budapest-Nyugati pályaudvar 100m-re fekszik, ahonnan az ország keleti részére rendszeresen járnak a vonatok. A vonaton kívül itt metró megálló is van, illetve buszok és villamosok is igénybe vehetőek.

Egy kis kikapcsolódásért sem kell messzire menni, hiszen a Westend is rövig gyalogtávval elérhető, illetve a Művész mozi, hangulatosabbnál hangulatosabb kávézók és éttermek, terek és parkok is rendelkezésre állnak. A mindennapokhoz szükséges helyekhez sem kell tömegközlekedést használni, hiszen patika, lidl, aldi, kormányablak, posta, bank mind-mind elérhetőek. A Teréz körúton 3 megállót megtéve az Oktogonhoz lehet kilyukadni, mely a télen-nyáron szépségéről híres Andrássy úton helyezkedik el.

Az ingatlan összesen 106 nm, melyben 3 szoba, étkezővel, nappalival közös légtérben található konyha, illetve 2 db külön-külön zuhanyzóval, wc-vel ellátott fürdőszoba kapott helyet. Minden helyiségben a lakhatáshoz szükséges alapvető bútorok, gépek, eszközök és apróbb dekor holmik el lettek helyezve, így az ott élőknek költözés során csak a személyes holmijaikat kell magukkal hozniuk.

Az akár azonnal költözhető 13 nm-es szoba csak 1 Fő számára nyújt kényelmes otthont, így egyedülállók jelentkezését várjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!