Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csengery utca 19.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Tűzhely, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében 18 nm-es szoba kiadó!

A 7. kerület azon részén, ahol az Andrássy út húzódik található ez a tégla társasház. Az Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Király utcánál csak egy sarokkal távolabb, A Dob utcától visszább egy rendkívül csendes, jobbkezes utcában található az albérlet.

A környéken sok ingatlan funkcionál bérlakásként, de ritka, amelyben csak egy bérlőtárssal kell osztozni. Ez a lakás 65 négyzetméter, amelyben a szobák mérete a legdominánsabb, hiszen darabja 18 négyzetméteres, aminek köszönhetően, akár párok is igényelhetik. A társbérlő jelenleg egy 25 éves hölgy, aki otthonról dolgozik, viszont hétvégente rengeteget utazik. Következő bérlőnknek/bérlőinknek nem lesz nehéz feladat a vele közös együttélés, hiszen egy rendkívül tiszta, csendes, megbízható személyről beszélünk.

Az ingatlan fürdőszobája zuhanyzós, wc-s, mosdós, mely kialakításának köszönhetően könnyen tisztán tartható. Konyhája az étkezővel egy légtérben található, akár két ember egyidejű szorgoskodására is megfelelő. A mindennapi főzésre, főzéshez szükséges kellékeket, eszközöket biztosítottuk, benne megtalálhatóak, Hálószobáinkat ággyal, szekrénnyel, asztallal és székkel berendeztük.

Diákok, otthon dolgozók részére is jó választás ez a lakás, hiszen a közelben élelmiszerbolt, zöldséges, hentes, pékség, cukrászda, kifőzde és étterem is megtalálható.

A nap bármely folyamán keressen e-mailben vagy telefonon a további egyeztetés érdekében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!