Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csángó utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: Hűtő, tűzhely, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó.

A Váci út és Dózsa György út találkozásánál a Lehel utcáról nyíló Vaci útra érkező Csángó egyirányú utcában 12 nm-es szoba kiadó 2 fő részére. Budapest külkerületében annak mégis központi részén található az ingatlan, mely egy lift nélküli 3 emeletes társasházban bújik meg. Akinek munkához vagy csak a mindennapjaihoz fontos szempont a közlekedés, annak lényeges, hogy a Váci úton rendszeres buszjáratok állnak rendelkezésére, illetve a Dózsa György úti kereszteződésnél metró megálló is található. Busszal 2 megállóra a Róbert Károly körút, 10 percre ledig a Hősök tere, Városliget, Fővárosi állat és növénykert, Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, illetve számos látnivaló is elérhető. 15 perc buszozással a Nyugati pályaudvar, illetve a Westend Center is megtalalható, ami pestnek az egyik legközpontibb részének minősül.

Az ingatlan 60 nm, amelyben 3 szoba, konyha és fürdőszoba lett kialakítva, azok pedig nemrégiben részlegesen felújítva. Akik jelenleg ezeket használják az 2 fő férfi bérlő, akik közül egyikük a közeli okmányiroda alkalmazottja még másikuk a Duna parton található fitnesz terem edzője. Az ingatlan fürdőszobája zuhanyzós wc-s, konyhája pedig energiatakarékos gépekkel, alapvető konyhai eszközökkel és egy 3 személy részére kialakított pulttal rendelkezik.

Az akár azonnal költözhető lakó nélkül, de bútorozva álló 12 nm-es hálószoba 2 db 90×200-as ággyal, szekrénnyel és asztallal várja új lakóját.

Ha szeretné személyesen is megtekinteni a szobát időpont egyeztetés céljából kérem keressen a nap bármely szakában.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!