Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csángó utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: tűzhely, mikró, mosógép, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön első emeleti, társasházi lakásban, 18 nm-es hálószoba bérelhető havonta 75.000 forintért. Olyanok megkeresését várjuk, akik egyedül költöznének és akik számára nem jelent problémát az egy évre szóló szerződés aláírása. A bérleti összeg mellé egy megközelítőleges 25.000 forintos rezsi összeg is csatolódik. A négy háló közül három már foglalt, azok mindegyikébe szerződéses bérlők élnek, akik két fiú egy lány felosztásban vannak jelen. Van köztük belvárosban dolgozó és még tanuló is. MIndannyian tudják használni a lakásban egy-egy helyiség felosztású konyhát, fürdőt, mellékhelyiséget, illetve nappalit.

A konyha egyben az étkező is, amiben beépített tárolók és gépesített konyhapultok is fellelhetők. A mellékhelyiséget a zuhanyzótól külön lehet megtalálni, így könnyebb megosztva használni ezeket. A nappalija kisebb, kanapéval, fotelokkal, TV-vel felszerelt. A kiadó háló 18 nm, ami azonnali használatot biztosító bútorokkal megjelenő. Az ebbe való beköltözés a személyes megtekintést követően akár a szerződés aláírását követően azonnal lehetséges.

Az ingatlan a Váci úttól mindössze a harmadik épület az egyik kis utcában, ahonnan gyorsan elérhető a Dózsa György úti metrómegálló, illetve a környéken közlekedő buszok megállói is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!