Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csángó utca 18.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a 13. kerületben található Dózsa György út és a Róbert Károly körút között fekvő Csángó utcában fellelhető ez a csodás kis szoba, amely azonnal költözhető.

A környéken számos kikapcsolódási lehetőség van, például kirándulás céljával a Hősök tere, Városliget, Szépművészeti Múzeum vagy az állatkert, cirkusz is csak pár utca. Mivel Pest egyik legkedveltebb külkerülete ez, így ritka az ilyen fajta bérleti lehetőség.

Ez a lakás, egy 3 emeletes társasház második emeletén helyezkedik el. Nemrég lett teljeskörűen felújítva, mely nem változtatott a bérleti díj összegén. A szobák ugyanolyan tágasak maradtak, de már az új bútorokkal.

Jelenleg a 2 szobából az egyik foglalt, a hirdetésben szereplő szoba azonnal költözhető állapotú. A bérlő, egy 24 éves recepciós lány, aki a nem messze található Váci úti irodaházban dolgozik. Ő egy kedves, kiegyensúlyozott nő, mindenkivel hamar megtalálja a közös hangot és a környezetére is igényes.

A bérlőknek közösen kellene használniuk a fürdőszobát, ami zuhanyzós, a wc-vel közös helyiség és a konyhát, ami minden alapfelszereltséggel ellátott. Benne az étkezőn felül gázlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző, hűtő van, illetve minden evőeszköz és a többi alapfelszereltség is.

A hálószobák, melyek zárhatóak, kizárólagosan használandók, ággyal, szekrénnyel, tévével felszereltek. Mindkettő 20nm alapterületű, melyből adódóan a lakás többi része is tágas, akár egyidejűleg is használható.

A szoba bármikor megtekinthető, de elsősorban józan életű, környezetére tiszta személyek jelentkezését várjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!