Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csángó utca 15.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, gázlap, TV, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó párok részére.

A Váci úttól mindössze két utcára megtalálható Csángó elnevezésű utca rejti ezt a kétszintes, közös udvaros társasházat, melynek a felső emeletén található az általam pár éve megvásárolt, közel 65 nm-es, két szobás albérlet. Az ingatlant kifejezetten társ albérletként üzemeltetem, így annak szobáit csak külön lehet bérelni. A lakóközösség nyugodt, csöndes, a környék biztonságos, számos üzlettel teletűzdelt, rendkívül jó közlekedésű. A Váci út közelségének köszönhetően metrók és buszok állnak rendszeres járatokkal az utazni kívánok rendelkezésére, amelyekkel a belvárostól a külső kerületekig hamar el lehet jutni.

A Róbert Károly körút is csak 2-3 megálló, ahol már villamosok vagy akár metrók is számításba jöhetnek. A környéken megtalálható fitness terem, otp, okmányiroda, Jysk, sportegyesületek, egészségházak, kávézók, illetve a Honvédkórház, a József Attila Színház és rengeteg hangulatos étterem, kávézó is. A lakásban a két hálószobán fölül megtalálható még konyha, fürdőszoba és nappali. A fürdőszoba hatalmas zuhanyzós, melyben szinte már fürdeni is lehet, emellett wc, bidé és mosdó szekrénybe beszerelt mosdó is vannak. A konyha gépesített, jól szellőztethető, a nappalitól mindössze egy pult választja el. A nappalijában L alakú kanapé, TV a hozzá tartozó állvánnyal és négy fős étkező asztal található. További információért keressenek a megadott telefonszámon.

Budapesten széles választékban kínálunk kiadó szobákat, legyen szó a belváros pezsgéséről vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti környékről. Weboldalunkon gondosan összeállított szálláslehetőségek széles palettáját kínáljuk a főváros különböző kerületeiben. Minden egyes szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a megbízhatóságot és a minőséget. Tekintsd át kínálatunkat, és találd meg a számodra tökéletes szállást Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!