Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csaba u. 16

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: Mosogató, hűtő, mosógép, gázlap, sütő, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Budapesti 12. kerületben, a csendes, mégis központi elhelyezkedésű társasházban kiadó egy szoba, mely a Buda központi részéhez, az 1. kerülethez közel helyezkedik el. A lakás azok számára ideális, akik a zöldövezeti nyugalmat és a városi élet könnyű hozzáférhetőségét egyaránt értékelik.

A lakás közvetlen közelében található a Városmajor park, amely kiváló lehetőséget nyújt a reggeli futásokra, hosszabb sétákra vagy akár a szabadtéri színházi előadások megtekintésére is. A közlekedés rugalmas, köszönhetően a Széll Kálmán tér metrómegállónak, a Vérmező úton végighaladó villamosvonalnak és a Buda belvárosában közlekedő buszoknak.

A környék számos látnivalót és szolgáltatást kínál, mint például a Vérmező, a Buda Palota, a Millenáris park, a Széllkapu park, a Mammut bevásárlóközpont, a Lidl, a McDonald’s, a Hadtörténeti Múzeum és a Bécsi Kapu. A közelben található egy úszóiskola, posta, dohánybolt és több étterem is.

A lakás közel 100 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, amelyben kényelmesen kialakításra került három hálószoba, egy tágas konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint egy külön mellékhelyiség. Minden hálószoba zárható, világos, 15-20 négyzetméteres méretű, és alapvető bútorokkal van felszerelve, mint ágy, szekrény és komód. A lakás fűtését és melegvíz-szolgáltatását gáz cirkó kazán biztosítja, ami kedvező a fenntartási költségek szempontjából. A konyhai gépek nemrégiben lettek modern, energiatakarékos készülékekre cserélve.

Amennyiben érdekli az ingatlan, és szívesen megtekintené személyesen, keressen bizalommal egyeztetett időpontért.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!