Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Corvin krt 30.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.10  nmGépek: mosógép, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kispesten szoba kiadó!

Pest 19. kerületében kerültkiadó sorba egy 70 nm-es, közös udvaros ingatlan egyik 10 nm-es, bútorozott szobája. Udvaron belül egy másik ingatlan is van, ami magántulajdonban van és ahol 30-as éveiben járó fiatal pár él. Az Ő ingatlanjuk az utcafront felőli a társ albérlet pedig az udvar hátsó része felől megközelíthető. A 70 nm-be három háló, konyha és fürdőszoba található. Ezek közül két hálóban két bérlőnk lakik, akik közül az egyik fiatal lány már közel két éve él itt.

A másik lakó az elmúlt hetek során költözött be, így neki is új még a közeg. Az utolsó hálószobába akár azonnal be lehet költözni, hiszen bútorozott és már túl van a kötelező takarításon, az utolsó bérlő kiköltözése óta. Alapterülete 10 nm, amibe egy különleges ágy, íróasztal és több férőhelyes szekrény található. Fürdőszobája zuhanyzós, wc-s, bidés, konyhája pedig étkezős, mosógéppel, gázlappal, hűtővel felszerelt.

Ez a csöndes utca az Ady Endre úton áthalad, ahol a 42-es és az 50-es villamos jár. Egy megálló távolságra megtalálható a Határ út buszvégállomás és a legközelebbi metrómegálló is. Rövid séta során elérhető a Shopmark.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!