Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Corvin körút 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, mosógép, sütő, gázlap, kenyérpirító, vízforraló, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 19. kerületben végighaladó Ady Endre út végén, majdnem a Határ út részen, megtalálható a Corvin körút, ami az Üllői utat és az Ady Endre utat egyaránt érinti.

Ennek az útnak elég gyér a forgalma, hisezna számos, említett forgalmas út elég közel találhatók egymáshoz, így azok elterelik a forgalom nagy részét. Az út mentén sincsenek magas épületek, leginkább kisebb, mindössze pár lakással rendelkező társasházak jellemzőek. Az albérlet egy fogászati rendelő mögötti, csöndes, saját udvaros társasház egyik lakása, ami az épület első emeletén található. Mivel új építésű, így a benne megtalálható helyiségek felosztása fiatalos, 21. századbeli.

A 70 nm-en két átlag méretű hálószobát, amerikai konyhát és fürdőszobát rejt. A hálószobák egyesével 16 nm-esek, amibe nagyobb ágyak, teljes falat eltakaró, vegyes felosztású szekrény, négy fiókos komódok találhatók. Az amerikai konyha egy nagyobb méretű, kényelmes fix kanapét, több szekrényt, étkezőpultos, gépesített konyhabútort tartalmaz. A fürdőszoba zuhanykabinos, wc-s, amibe a mosdó is megtalálható.

A társasház környékén gyógyszertár, Penny, fitness terem, Aldi és nem messze a Shopmark található. Közelbe buszvégállomás, illetve több villamos megálló.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!