Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Columbus utca 69.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: szárítógép, mosógép, hűtő, kávéfőző, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóba társasházi szoba kiadó!

Pest 14. kerülete a Hungária körút és az M3 bevezető egy-egy szakaszát tudja magáénak. Ezeket az utakat igénybe véve a belváros kerületeinek határán végighaladva, a Buda északi és déli részét is egyaránt gyorsan el lehet érni. A Pesten való közlekedést, ha tömegközlekedési eszközöket szeretnénk használni az ingatlantól pár perc sétára az erre legmegfelelőbb eszközök megállóit lehet megtalálni. Ugyanis itt villamos, busz, metró megállói találhatók.

Ennek a központi helynek környékén pizzéria, gyorsétterem, uszoda, diszkont, patika, cba, éttermek, dohánybolt található. Ha az ellenkező irányba haladunk az Uzsoki Kórház irányába kell mennünk, amely mellett trolik járnak sűrűn. A második emeleten lehet megtalálni, az épült legfelső szintjén ezt a 75 nm-es ingatlant, melyen belül három háló, amerikai konyha és fürdőszoba helyiségek vannak.

A hálóik közül kettőbe már két lány és egy fiú beköltözött, mivel ezek közül az egyikbe két fő lakhatására is elegendő hely van. Ebbe a 8 nm-es, bútorozott szobába csak egy embert tudunk fogadni, aki számára viszont ágyat és szekrényt biztosítottunk benne. Az amerikai konyhából egy kisebb erkély is nyílik, amit mivel közös helyiségből lehet megközelíteni minden itt élő használhat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!