Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Columbus utca 67.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: mosógép, sütő, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

14 kerületben kiadó egy nagyobb méretű, bútorozott háló.

A lakás teljes alapterülete 100 nm, ami egy hatlakásos társasház egyik lakása. Lakáson belül három hálószoba, konyha, fürdő és külön egy mellékhelyiség található. A szobákat külön lehet kivenni, melyek közül kettőben már egy fiatal ápoló hölgy és egy középkorú dohánybolti eladóként dolgozó férfi lakik. A társ albérlet egyetlen hátránya, hogy az ingatlanban az összes lakó által használható területeket tartalmaz. Ennek a lakásnak ilyen helyisége a konyha, fürdő, mellékhelyiség.

Fürdőszobájában kád, wc található, a mellékhelyiség pedig mosógéppel felszerelt. Konyhája tágas, 3 fő számára használható, étkezőasztalt is tartalmaz, illetve gépesített, modern bútorokkal felszerelt. Alapvető eszközök is megtalálhatóak benne, melyeket a benne lakók folyamatosan bővítenek. A szobába ágy, éjjeliszekrény, íróasztal, ruhásszekrény és polcos szekrény található. Alapterülete a hálónak 20 nm, ami egy fő számára tökéletes otthont jelent. Az ingatlanba való beköltözés két hét múlva lesz esedékes, ehhez pedig egy hó kaució letétele szükséges.

A 14. kerületen belül több tömegközlekedési eszköz is választható, melyek közül rövid sétával a lakástól gyorsan elérhető a legközelebbi metró, busz és villamos megállója.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!