Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Columbus utca 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.00 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Sütő, főzőlap, TV., kenyérpirító, kávéfőző, klíma, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 14. kerületében 20 nm-es szoba kiadó!

A Főváros Zugló elnevezésű részén a Hungária körútról nyíló Thököly út felől megközelíthető, igényes házakkal rendelkező, csöndes, egyirányú utcában található az albérlet, melynek szobái külön bérelhetők.

Az ingatlan egy három emeletes tégla társasházban található, annak is az első emeletén. Az épület nem csak kívülről, hanem belülről is rendben tartott, korszerűsített, modern megjelenéssel rendelkezik. A tömb lakói csöndes, kulturált családok, akik segítőkészek és barátságosak is. A Thököly út és a Hungária körút közelsége nagyban elősegíti az akár mindennapos közlekedést, a rendszeres busz, illetve villamos járatok használata.

Budapest ezen kerületét azért szeretik annyira az emberek, mert nemcsak a közlekedés, a kulturált környék, de a rengeteg látnivaló is előnyei közé sorolható. Ezalatt értem a 10 perc sétával elérhető Városligetet, a Hősök terét és annak környékét, a Széchenyi Gyógyfürdőt, az Újvidék teret, a Báthory István parkot, de még az Andrássy utat is.

Az ingatlan kettő évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, amikor is modern, minőségi bútorokat, gépeket helyeztünk el benne, ami előtt az összes burkolatot az összes helyiségben a nyílászárókkal egyetemben, a minőséget nem háttérbe szorítva modernektre cseréltünk. A bérleti díj összege magában foglalja ezek használatát, ami nemcsak a megszokott berendezést tartalmazza, hanem luxus cikkeket is, például TV, ágynemű, függönyök és egyéb a mindennapokhoz szükséges eszközöket.

Ha felkeltette érdeklődését ez a gyönyörű szoba, keressen minél hamarabb.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!