Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Címer utca 96/A.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram,Közös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: TV, mikró, hűtő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 18. kerületében szoba kiadó.

A Nagykőrösi úthoz közel, annak még a csendesebb szakaszánál, a Nemes utcánál nyíló Címer utcában található az ingatlan.

Az utca a kerület egyik legcsendesebb, legcsaládiasabb utcája, ahol leginkább csak az arra lakók közlekednek. A legtöbb épület kertes ház, melyek mindegyikéhez saját kert tartozik. A szóban forgó épület két lakásra van bontva, amelyek mindegyik szobája külön bérelhető. Jelenleg üresedés csak a földszinten van, amelyben a 65 négyzetméteren két külön zárható szoba található. Jelenleg az egyikben egy pék munkakörben alkalmazotti beosztásban dolgozó 28 éves fiatal hölgy él, akivel a ház fürdőszobáján és konyháján kell osztozni.

Szobáink átlagosan 15 négyzetméteresek, a jelenleg már lakóval nem rendelkező, pontosan 16 négyzetméteres, melybe akár két fő is beköltözhet. A zuhany és a wc egy helyiségben található, míg a konyha az étkezővel közös. Az ingatlan teljesen berendezett, konyhája pedig a legmodernebb gépekkel ellátott.

Gyalogosan pár percre megközelíthető a Pestszentimre 1 posta, Joe bácsi étterme, Boston burger, gyermekcipőbolt, Lidl, fagyizó, cukrászda, bank, dohánybolt, Spar, Plus Market.

A szerződéseinket minimum 6 hónapra kötjük bérlőinkkel, melyben benne foglaltatik a lakáson belüli dohányzás tilalma, illetve, hogy kisállat gyermek nem hozható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!