Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bulyovszky utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: főzőlap, melegszendvics sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

Budapest 17. kerületében, 12 nm-es szoba várja új lakóját, az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak, hiszen a melegvíz és fűtés folytonosságát gáz cirkó biztosítja. Az utca csendes, a környék biztonságos, forgalma gyér, környezete tiszta. Az utca végén húzódik a Ferihegyi út, ami rendszeres buszoknak ad útvonalat, mellyel 3 megállóval a Pesti útra lehet eljutni, ami egészen A Hungária és az Erzsébet körúton keresztül Pest belvárosáig lehet eljutni. Tömegközlekedési eszközre nem kell felszállni, ha csak zöldségesbe, abc-be, papír írószer boltba, zene házba, kiállító terembe, étterembe, pizzériába, szépségszalonba, temetőbe, pékségbe vagy piacra szeretne eljutni, hiszen ezek a környező utcákban mind megtalálhatóak.

A lakás 4 szobájából 3-ban már frissen beköltözött bérlőink laknak, akik mind 25 és 40 év közöttiek, aminek köszönhetően nagy összhangban tudnak együtt élni. Mivel mindenkivel 1 éves szerződést iratunk alá, így ők még minimum 10 hónapig élnek majd itt. Az összesen 100 nm területen a 4 különböző háló, a tágas, világos fürdőszoba, a gépesített, étkezővel egy légtérben található konyha, és egy kis előszoba kapott helyet.

Minden helyiség bútorozott, igényesen berendezett, rendszeresen karbantartott. A szobák szekrénnyel, asztallal, ággyal, polccal és székkel berendezettek. Igény esetén, aki saját bútort hozna, annak számára lecserélhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!