Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bucka utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 34.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten, a mindenki által ismert Fóti út mentén kiadó, egy 9 nm-es szoba, ami egy nemrég elkészült családi ház földszintjén található. A háznak két emelete is van, amik külön lakásokat jelentenek. Mindkét lakás esetében társalbérletről beszélünk, mert azok mindegyik szobája külön van kiadva. A földszintin belül, 4 háló van, melyekből 3 foglalt. Azt a hármat 3 fiú bérlő vette ki, akik mellé szinén egyedül költözni vágyó, elsősorban férfi lakót szeretnénk költöztetni!

Persze ez nem kritérium, de például a közös fürdőszoba használat mégis könnyebb lenne azonos neműek esetén, mivel fürdőből egy van a házon belül. A konyha is közös, ami szintén mindenki számára elérhető. A hálók mindegyike bútorozva használható, amiket mi már el is helyeztünk bennük. A kiadóban például ágyat, szekrényt és asztalt rendeztünk be. A szoba esetében fizetendő költségek a fix bérleti díj, ami 68.000Ft/hó, illetve a rezsi, ami lakó fogyasztástól függ, de az eddigiek alapján sosem haladta ez meg, a havi 20.000Ft-ot/hó.

A lakás 90 nm, aminek felszereltségét a képeken látható berendezések alkotják.

Budapesten kiadó szobák keresésekor weboldalunk a tökéletes választás azok számára, akik kényelmes, biztonságos és megfizethető lakhatási megoldásokat keresnek. Felületünkön széleskörű választékot találsz különböző igényeket és költségvetéseket kielégítő szobák közül, mindegyiket alaposan ellenőrizve, hogy garantálhassuk a megbízhatóságot és a minőséget. Legyen szó rövid vagy hosszú távú bérleti lehetőségről, nálunk biztosan megtalálod a neked megfelelő szállást Budapesten.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!