Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Brassói utca 6.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 5 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel kertvárosában szoba kiadó!

A 21. kerület Csepel, melynek kertvárosi részén, nyugodt, csöndes környezetben megtalálhatók, az erre leginkább jellemző, igényes csaláűdi házak. Ezek közül az albérlet a Brassói utcán kapott helyet, ami a kertvárosi résznek Duna felőli részén található. A kertváros főbb jellemzője, hogy elég kevés üzlettel rendelkezik, itt inkább a nyugalom, ami jellemzőbb. Minden házhoz egy nagyobb, saját kert is tartozik, melynek pontos mérete utcánként változó. Az ingatlan utcája elég gyér forgalmú, aminek köszönhetően az utcafront felől is megoldható az autóval való parkolás. Az épület 100 nm, még a hozzá tartozó kert közel 500.

A 100 nm-en belül négy hálószoba van, amik közül a kiadón kívüli hármat 5 fő lakja. Ők három lány és két fiú, aki közül négyen párként bérlik egy-egy szobájukat. A kiadó hálóba is lehetőség van párok beköltözésére, amit kihasználva nem változik az általunk megjelölt bérleti összeg. Ez az összeg 90.000 forint havonta, ami mellett a beköltözőnek egy körülbelül 23.000 forintos rezsivel kell még számolnia. Cserébe a 16 nm-es szobát teljesen bútorozva, akár azonnali költözéssel veheti ki.

 

Budapest, a lenyűgöző magyar főváros, számos ‘olcsó kiadó szoba Budapest‘ lehetőséget kínál azoknak, akik gazdaságos, de mégis minőségi szállást keresnek. Oldalunkon egyedülállóan gazdag választékban találhatsz kiadó szobákat és lakásokat, melyek Budapest legcsábítóbb részein helyezkednek el. Minden ajánlatunkat gondosan ellenőrizzük, hogy biztosíthassuk a megbízhatóságot és a kényelmet. Fedezd fel velünk az ‘olcsó kiadó szoba Budapest’ kínálatát, és találd meg a tökéletes otthont, amely nem terheli meg a pénztárcádat, miközben a város szívében élsz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!