Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Böszörményi út 19.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.11 nmGépek: mosógép, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán erkélyes szoba kiadó!

Budapest legszebb részén, egy társasházi, erkéllyel rendelkező lakás szobájába keressük új, megbízható, környezetére tiszta lakónkat. Az ingatlan egy gyönyörű étkező-nappalival áll a lakók rendelkezésére, ahol egy erkély is található, ami remek kilátást biztosít a szemközti házra. A konyha is egy kellemes kis zug, ahol minden kötelező elektronikai eszköz megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges. Amellett az erkélyre innen is kilehet jutni, de a nappali a bejáratottabb.

A fürdőszoba nemrég kapott egy teljes burkolat cserét, amivel modern stílust sikerült kialakítani. Itt a fürdőkád és a wc található, a gyönyörű, új mosdó mellett. A hálószobák is bútorozottak, bennük egy nagy ágy, szekrény és éjjeliszekrények találhatóak.

Az egész ingatlan 80nm, amiben 3 háló is fellelhető. Ezekben jelenleg 2 hölgy él, akik egyetemisták, Épp ezért szeretnénk hozzájuk elsősorban diák bérlőt! A lakás minden része bútorozott, gépesített, amibe beletartozik a légkondi is. Ez látja el az egész házat, ami igazából nem vészesen nyom nyáron a lakás rezsijén.

Összességében a fenntartása nem drágább, mint az ehhez hasonló szobáké szokott lenni.

Ráadásul azonnal költözhető.

Kiadó szobák Budapesten: Felfedezésre vár weboldalunk gazdag kínálata, ahol a legkülönfélébb igényeket kiszolgáló kiadó szobák várnak rád Budapest szerte. Legyen szó diákoknak való kis szobákról, pároknak ideális dupla ágyas helyiségekről vagy akár rövid távú turistáknak szánt szállásokról, mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást. Szigorú ellenőrzési folyamatunk garantálja, hogy csak megbízható és kényelmes lakhatási lehetőségeket kínáljunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!