Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Böszörményi út 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, kamra
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, gázlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán szoba kiadó!

A 12. kerületet átszelő Németvölgyi útnál található Maternity Magánklinika közelében fekvő Böszörményi úti panel szoba üresedett meg. A tömb tisztaságáról és karbantartottságáról egy a közös képviselő által megbízott cég gondoskodik, akik  furcsa módon jól végzik a dolgukat. Ennek hála technikai problémák ritkán fordulnak elő az épületben és a tisztaság is állandónak mondható.

Az épület 4. emeletén fekszik az ingatlan, melyhez közös erkély is tartozik. A környéken ritka, 110 nm-es alapterületű, melyben 4 db 15 nm-es szoba rejlik. Az ingatlan lakói eddig 2 fiú és 2 lány volt, de a múlt héten kiköltöző hölgy távozása után már csak egy 27 éves hölgy és két harmincas éveiben járó férfi mondhatja otthonának az ingatlant. Melléjük keressük azt a bérlőt, aki tud közösségben élni, tiszteletben tartja a házirendet és megbízható személy.

A környéken nemcsak Klinika fellelhető, hanem számos étterem, cukrászda, pékség. zöldséges és hentes is. A környéken használható közlekedési eszköz a busz, de 10 perc sétával vagy kettő buszmegállóval elérhetünk az Alkotás utcába, ahol már villamos megtalálására is van lehetőség. Az ingatlan minden helyisége gépesített, igényesen berendezett, rengeteg tároló hellyel ellátott.

Személyes megtekintés érdekében keressen a megadott telefonszámon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!