Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Börzsöny utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.24  nmGépek: mosógép, hűtő, sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, tv
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. kerületében az Üllői és a Gyáli út között megtalálható, Börzsöny utcai 4 emeletes, lakótelepi lakásom egyik, nagy, 24 nm-es szobája megüresedett. Az ingatlanban három hálószoba van, melyek közül ez a legnagyobb, ezért azok közül csak ez az, ahová, akár párok is beköltözhetnek. A nagy alapterületet kihasználva egy kényelmes 180×200-as ágyat, és egy ettől picit elszeparált nappalit, melyben kanapé, TV, szekrény, szék került elhelyezésre, alakítottunk ki.

Ebben a formában szeretnénk kiadni, így a beköltözőknek, nem áll módjukban saját bútort magukkal hozni. A fürdőszoba és a konyha azok a területei a lakásnak, melyet mindegyik lakó ugyanannyi joggal használhat. A fürdőszobán belül egy kisebb fallal van elszeparálva a zuhany, így hiába van a wc-vel közös helyiségben, egymástól szinte teljesen függetlenül használhatóak. A konyha tágas, pár hónapja elkészült konyhabútorral berendezett, melybe ennek köszönhetően új konyha nagygépek is kerültek. Jelenlegi lakóink két középkorú hölgy, akik a szomszéd kerületben raktárosként dolgoznak  a hét minden hétköznapján, két műszakban. Mindketten évek óta dolgoznak ott, így elég biztos jövedelemmel rendelkeznek. Az épület lakói hozzájuk hasonlóan csöndes, békés, dolgozó emberek, melynek köszönhetően az épület nyugis, biztonságos.

Környező utcákban Lidl, uszoda, dohánybolt, fitness terem található, a közlekedésre pedig villamos és busz eszközök állnak rendelkezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!