Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Borsó utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, TV, mikró, mosógép, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 17. kerületi részén, annak egy csöndes, családi házas közegében kiadó, egy 15 m2-es szoba, ami teljesen berendezve bérelhető, havi 90.000 Ft-ért!

Ha szeretnél a fővárosban lakni, de nem a nyüzsgő részén, vagy van autód és nem szeretnéd a belvárosban sűrűn előfurduló baleseteknek kitenni, akkor nézd meg, milyen lehetőség vár rád!

Mindössze egy átlagosnak mondható összegért cserébe, egy tágas, azonnal beköltözhető, modern megjelenésű szobát kínálunk, amire a barátok és család előtt is büszke lehetsz, hiszen egyszerűen tökéletes! Neked annyi a dolgod, hogy személyes tárgyaidat magaddal hozd! A kínált szoba, egy 110 négyzetméteres családi házban van, ahol még három ehhez hasonló háló került kialakításra, amik közül mindegyiket szinte azonnal kibéreltek, a jelenlegi lakói. A közösséget alkotó fiatalos csapat tagjai között van nő és férfi is. Van tanuló és már régóta dolgozó is. Talán ennek köszönhető, hogy egy nagyon flottul működő csapatot alkotnak, akik normális életvitelt folytatnak. Melléjük szeretnénk egy új lakót, akinek a képeken látható szobát tudjuk azonnal biztosítani, a szerződésben foglaltak elfogadását követően.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!