Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Borsó u. 48

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 88.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesten a 17. kerületi Borsó utcában kiadó egy közkedvelt, lakótelepi panel épület, második emeleti lakásának egyik hálója.

A szoba 16nm, így abba ketten is kényelmesen be tudnak költözni, akik részére a szoba bútorozottságán felül egy saját 3 nm-es erkély is rendelkezésre áll. Az ingatlannak két szobája közül ez az egyetlen, amelyhez ilyen lett kiépítve. A másik szobát már használják, abba fiatal pár lakóink élik nyugodt életüket, több, mint 4 hónapja.

A kiadó szoba előző lakója velük együtt költözött be, viszont egy hirtelen jött munka változás okán, vidékre kellett költöznie, felmondva a velünk kötött szerződését. A lakás 67 nm-e a két szobán kívül rejt még konyhát és fürdőszobát, amik egymáshoz hasonló, letisztult megjelenéssel rendelkező helyiségek. A konyha esetében modern munkagépek, egyedileg készített konyhabútor, ami teljesen felszerelt és alapvető tálaló eszközök is értendők. A fürdőszoba épített zuhanyzóval, mosdóval, wc-vel rendelkező. A szobába méretéből adódóan a létszükség bútorokon felül kanapét, álló lámpát és fiokos komódot is elhelyeztünk.

A Pesti út közelsége lehetővé teszi az azon közlekedő buszok használatát is.

Budapest kiadó szoba szinten rengeteg lehetőséget kínál azok számára, akik a város dinamikus környezetében szeretnének megszállni. Weboldalunkon széles választékban kínálunk kiadó szobákat és lakásokat, amelyek Budapest legélénkebb és legkeresettebb részeiben találhatók. Minden ingatlanunkat szigorúan ellenőrizzük, hogy a legjobb minőséget és kényelmet biztosíthassuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!