Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bonyhádi út 5.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: gázlap, mikró, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 14. kerületében szoba kiadó.

Ez a kerület, Pest egyik legcsöndesebb része, melynek köszönhetően hiába van több nagyobb úthoz is közel az ingatlan, mégsem zajos, forgalmas. A Nagy Lajos király útja és a Fogarasi út között fekszik, azok találkozásától egy utcára. Az épület, egy 2 emeletes társasház, annak pedig a felső szintjén van ez a csodás, otthonos, fiatalos kis albérlet. Minden helyisége bútorozott, amit a tisztaság és a könnyen tisztán tarthatóság fényében rendeztük be. Minden szobában a fehér dominál, amit természetesen a bérlő saját ízlése szerint variálhat.

Jelenleg az ingatlan 2 szobájából egy már foglalt, abban egy fiatal, 29 éves nő él, aki sportorientált életvitelének köszönhetően semmilyen káros szenvedéllyel sem él, illetve a gyógymasszőr szakmájának köszönhetően az étkezésére is figyel.

Az albérlet 60nm-nek 30nm-ét tölti ki a két szoba, melyen felül a még közösen használandó fürdőszoba és konyha fellelhető.

A fürdőben helyet kapott egy zuhany, wc és mosdó is, míg a konyha az étkező és konyhabútort foglalja magában. Jelenleg a kötelező konyhai eszközök lettek elhelyezve itt, amiken felül még a fent említett gépek is megtalálhatóak.

A háló, mely már üresen várja új bérlőjét, összesen 15nm, melyben ágy és szekrény áll a bérlő használatára. Ablakai a természetre néznek, mely szebbé varázsolja a reggeleket.

Bővebb információért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!