Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bolyai Farkas utca 8a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó!

A Tarzan parktól, a Szilas parktól és a Farkaserdőtől pár perc sétára megtalálható családi házam egyik otthonos kis szobája üresedett meg.

A környék bevásárlás tekintetében választékos lehetőségekkel rendelkezik, hiszen Lidl, Jysk, OBI, Diego, Pepco, Spar, Reál is rövid idő alatt elérhető. Ha valaki a Fővárosnak belső kerületeibe szeretne eljutni, annak három kis utca gyalog megtétele után a Fóti úton közlekedő, sűrű menetrenddel rendelkező buszjáratokat veheti igénybe. Ha egy kicsit nagyobb sétát tesz az ember a Váci út is gyorsan elérhető, ahol még célirányosítottabban tudja megközelíteni a belváros fontosabb pontjait. Ugyanezen az úton pár megállóval Újpest-Központba is el lehet jutni, ahonnan nem csak buszok, de a metró is választható. Újpest Központja nemcsak a közlekedést figyelembe véve előnyös, hanem az itt található szolgáltatás irodák és magánkézben lévő üzletek nagy része is mérvadó, hiszen, így nem minden esetben kell a belvárosba utazni ezek eléréséhez.

Az ingatlan 60 nm, melyben két szoba rejlik, melyek közül az egyikben egy 24 éves fiatal fiú él. Vele az elkerített kerten, és ingatlanon belül a konyhán és a fürdőszobán kellene osztozni, melyek nagy alapterületüknek köszönhetően nagyobb fenakadás nélkül működhet. Minden alapvető bútort, eszközt biztosítottunk az ott lakók számára, amik kifejezetten a szobát tekintve egy kényelmes ágyat és hatalmas szekrényt jelent.

További kérdés felmerülése esetén keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!