Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bokréta utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: mosógép, sütő, főzőlap, hűtő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. kerületében 11 éve épült társasházban, annak második szintjén található albérletembe keresem az egyik 13 nm-es szoba új lakóját.

A Mester és a Balázs Péter utcák közrefogásával húzódik ez a 9. kerületi Bokréta utca, ami egy csöndes, egyirányú forgalommal rendelkező, a ház aljában üzletsoros, biztonságos kis utca. Az utcakép mindig tiszta, hiszen a Főváros ezen kerülete erre kifejezetten ügyel. Az épületek aljában található üzletek nem vonzanak magukkal túlnyomóan sok vásárlót, ezért ezek megléte nem befolyásolja a nyugodt éjszakai pihenést. Az utcán belül található drogéria, fitness terem, szépségszalon, pizzéria, illetve gyógymasszőr, közeli környéken pedig orvosi rendelő, Spar, pékség, hamburgeres, bisztró, fogászat, illetve a Ferenc téri közösségi park is. Közlekedésében az utca végén található Mester utca nagy segítség, mivel ezen villamosok és buszok is rendszeresen közlekednek.

Az ingatlan 60 nm-én az elhagyhatatlan konyhán és fürdőn felül három hálószoba található, amik közül már csak ez a hirdetésben foglalt üres. Ennek bérlése csakis bútorozva megoldható, aminek köszönhetően a költözés során csak személyes tárgyakat kell magával hoznia az újonnan beköltözőnek. A konyha teljesen gépesített, a fürdőszoba pedig egy az albérletek sorában elég ritkán előforduló sarokkáddal rendelkezik.

További kérdésre a megadott telefonszámon szívesen válaszolok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!