Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bokréta utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, mikró, kenyérpirító, turmix, mosógép, vízforraló, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Ferencvárosban tégla társasházi szoba kiadó!

Egy rendszeresen karbantartott, pár éve teljes felújításon átesett, aljában üzlet sorral rendelkező 3 + 1 emeletes társasház ad helyet az általam pár éve megvásárolt, 95 nm alapterületű három szobás lakásnak. Az ingatlan második emeletén található ez a remek kis lakás, melynek hálói közül kettőbe már hónapokkal ezelőtt beköltözött az azóta is ott élő lakóik. A hirdetésben szereplő szobát is kivette egy fiatal úriember, akinek sűrgősen kellett visszaköltöznie viékre, családi okok végett. Az Ő kiköltözését követően a 15 nm-es, bútorozott szobát újra festettük, teljesen kitakarítottuk, ágyába új matracot vásároltunk.

Az ágyon kívül rendelkezik még asztallal, szekrénnyel, dekorációs holmikkal és saját 4 nm-es erkéllyel. Ingatlanon belül kettő darab erkélyes szoba van, melyekbe az inkább dohányzó bérlőket szeretjük elszállásolni. Mivel lakáson belül sem a dohányzás, illetve gyermek és háziállat hozatala nem megengedett. Az ingatlan berendezését próbáltuk úgy kiválasztani, elhelyezni, hogy semmi se hiányozzon az ott élőknek a helyiségek rendeltetésszerű használatához.

Fürdőszoba zuhanyzós, a wc-vel közös, amin a konyhával egyetemben osztoznak az ott élő személyek. Jelen helyzetben így egy fiú és egy lány személyéről beszélünk. További kérdésekért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!