Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Boglár utca 1.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 13.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: tűzhely, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest III. kerületében található a Boglár utca, ahol ez a társasházi szoba kiadó.

Az épület aljában üzletsor húzódik, amik csupa, csakis nappal nyitvatartó üzletek.

Nemrég lett a ház kívülről teljesen felújítva, így a rezsi is csökkent, illetve új kapucsengő lett beszerelve és az erkélyek külső részei is újra lettek burkolva.

A környéken a Békásmegyeri piac, iskolák, éttermek, közértek, optikák, dohánybolt, utazási irodák találhatók, amiken felül a természet kedvelőknek a Dunapart is rövid távval megközelíthető és az M0 közelségének köszönhetően országszerte minden látványosság, egy dugónyi idővel hamarabb elérhető.

A lakás összesen 92nm, amibe 3 szoba van. Ezek közül kettő már lakott, így csak ez, a nagy, 20nm alapterületű üres. Mivel a lakótársak fiatal férfiak, így hozzájuk hasonló korú, 25-30 év körüli úriembert szeretnénk elsősorban új bérlőnek!

Természetesen vannak közös területek, mint például a 2 fürdőszoba, amik közül az egyikben zuhany, wc van, a másikban pedig fürdőkád és wc található, már csak a konyha amit szeretnék kiemelni, ami tűzhellyel, hűtővel étkezővel bútorozott. Természetesen minden alapvető konyhai eszköz is fellelhető, de megbeszélés tárgyát képzi, hogy mi marad és mi nem.

A hálószoba, ami az egyedüli üresen álló hely a lakásban, ággyal, szekrénnyel, asztallal, székkel, tévével berendezett. Ehhez a szobához tartozik egy saját terasz is, aminek köszönhetően nem kizáró ok a dohányzó bérlő, hiszen ezt a tevékenységet ott megteheti.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!