Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bodola Lajos utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, gázlap, sütő, mikró, kávéfőző, vízforraló, melegszendvics sütő, teafőző
Saját fürdő a szobán belül:  NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kelenvölgyön szoba kiadó!

A Főváros budai oldalán, annak 11. kerületében a Szerémi és a Balatoni út között két lakásos társasházi szoba megüresedett. Ezen külterületnek legnagyobb előnye a leginkább családi vagy társasházakban bővelkedik, utcái szélesek, forgalmuk gyér, majdnem végig járdás. Az utca, ahol az ingatlan található csöndes, nagyobb utcáktól távolfekvő. Rengeteg zöld található itt, de a kisebb bevásárlásokért sem kell messzire menni. A 3 utcára fekvő Kondorosi úton közértek, uszoda, Aldi, benzinkút, posta, kormányablak, atm-ek és egyéb apróbb szaküzletek is fellelhetőek, így ezek eléréséhez nem kell tömegközlekedni.

A rendszeres sétákra remek helyszín lehet az Arany Dániel téri park, illetve a közeli Kelen Sporttelep. A Duna parthoz 20 perc séta szükséges, viszont ezen a szakaszon nincs tömeg.

A ház, melyben az albérlet található egy régi építésű parasztház, mely felújítása során lett kétgenerációs. A hátsó újabb építésű részében van ez a 100 nm-es lakás, ami 3 szobára, konyhára, fürdőre és nappalira osztott. A fürdőben kád, wc és mosdó van, a nappaliban kanapé és előszoba bújik meg, míg a konyhában egy asztallá nyitható pult, kisebb-nagyobb konyhai elektronikák és egyedi konyhabútor található. A kiadó hálószoba 18 nm, ami ággyal és tolóajtós szekrénnyel rendelkezik, ami két fő lakhatásásra is tökéletes, így, akár párok jelentkezését is várjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!