Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bocskai utca 5-7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: mosógép, sütő, gázlap, mikró, hűtő, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Rákospalotán szoba kiadó!

Budapest 15. kerületében a Bocskai utcában kiadó egy 18 nm-es szoba, ahová párok jelentkezését is szívesen várjuk. A lakás alapterülete 120 nm, amely felosztását tekintve áll négy darab hálószobából, egy konyhából és két fürdőszobából. A hálószobák mindegyike zárható és az azt bérlők által kizárólagosan használhatók. A konyhát és a fürdőszobákat minden lakó ugyanannyi joggal használhatja. A konyha szellős, világos, alapvető eszközökkel felszerelt és helyet kapott benne egy négy fős étkezőasztal is. A fürdőszobák mindegyikében megtalálható egy zuhanyzó és egy mosdó, viszont csak az egyikben került kialakításra egy wc is.

Ezeket a helyiségeket a már ott élő három bérlővel kell megosztva használni. Ők egy 28 éves lány és két 30-as évei elején járó fiatalember. Mindannyian már több hónapja bérlik szobáikat. Ez idő alatt igazán összeszokott csapattá váltak, akik segítőkészek, kedvesek és figyelmesek, könnyű velük az együttélés.

A környéken megtalálható élelmiszerbolt, optika, szépségszalon, tetováló szalon. Pár perc sétára diszkont, söröző, hentes, fagyizó, rövidáru és kormányablak is fellelhető. Tömegközlekedés tekintetében is jónak mondható a környék, bármilyen irányba is indulunk el pár méteren belül találunk egy buszmegállót, amivel könnyen eljuthatunk a szomszédos kerületekbe vagy akár a főváros belsőbb kerületeibe is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!