Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bíró utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: vízforraló, mosógép, TV, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest XII. kerületében sok szempontból központi helyen található, Bíró utcában kínálom 10 nm-es szobám kiadásra.

Az épület egy négylakásos társasház, melyek közül csak ez az egy működik albérletként. A másik három magántulajdonban van, mindegyikben családok laknak. A közösség összetartó, akik számára a nyugalomnál és az épület épségénél nincs fontosabb. Mindig arra törekszenek, hogy egymást segítve a kényelmes, megbízható életvitel legyen a legfontosabb. Nincsen takarítási rend, az épület tisztántartása lelkiismeret kérdése.

Mivel a lakás egy emeleti, 55 nm-es ingatlan, így abban csak két háló került kialakításra, mert úgy gondoltuk, hogy így lehet két ember számára kényelmesen használni azt. Az amerikai konyha a lakás éke, az eddigi bérlők legtöbbször itt gyűltek össze a közösen eltöltött idő erejére. Itt minden megtalálható, ami a rendszeres főzéshez csak kellhet, illetve ezen felül, a mosógép, étkező és nappali is itt kapott helyet.

A fürdőszoba is megosztva használandó, abban zuhanyzó, vele egy helyiségben egy diszkrét fallal elválasztva a wc fellelhető. A hálóban egy új matraccal rendelkező, 160×200-as ágy, éjjeli szekrény, illetve egy hatalmas ruhásszekrény került berendezésre.

A környéken mind a kikapcsolódni vágyók, mind a napi ügyeket rendszeresen intéző és a sűrű társasági életet élők számára is rendelkezésre áll számos lehetőség, így minden szemszögből optimális az elhelyezkedés.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!