Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bezerédj Pál utca 98.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 89.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, TV, klíma, mosógép, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 15. kerületében, havi 89.000 forintért kiadó egy 10 nm-es szoba, amit teljesen bútorozott állapotában lehet kivenni, akár azonnali költözéssel.

Az ingatlan az M3 bevezetővel párhuzamosan található, Bezerédj utcában épült fel, a 80-as években. Azóta persze számos felújításon esett át, így külseje modern, szerkezete stabil, korszerű. Az ingatlan egy különálló családi ház, amihez egy 230 nm-es saját kert is tartozik. Belső felépítése négy hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba, az utóbbi kettőt minden bérlőnk használhatja és nemcsak a helyiséget, hanem gépeit, eszközeit, teljes berendezését. A szobákat ágyakkal, asztalokkal rendeztük be, ami mellett a szoba kialakítása során beépített szekrényeket alakítottunk ki. Ezek a szekrények polcos, akasztós és fiókosrészeket is rejtenek, amiknek köszönhetően elég kevés kiegészítő bútorra van szükség a beköltözőknek. A fürdőszobán a wc és a zuhanyzó osztozik, a nappali pedig az étkezővel közös. A konyhába is van egy étkező, így egy ebéd elfogyasztása alkalmával választhatnak bérlőink. A lakás 84 nm, ami fölött a tetőtér nincsen beépítve, de ez a művelet már tervbe van véve.

Budapest, a magával ragadó magyar főváros, izgalmas ‘szoba kiadó Budapest‘ lehetőségeket kínál azok számára, akik a város szívében szeretnének élni. Weboldalunkon változatos kínálatban találhatsz kiadó szobákat és lakásokat, amelyek Budapest legnépszerűbb és legélettelibb részeiben helyezkednek el. Az általunk kínált ingatlanok minősége és kényelme kiemelkedő, minden egyes szálláshelyet alaposan ellenőrzünk. Tekintsd meg ajánlatainkat, és válassz egy otthont, ami tökéletesen megfelel az igényeidnek, legyen szó rövid vagy hosszú távú lakhatásról a fővárosban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!