Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bezerédi Pál utca 116.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: mosógép, hűtő, sütő, főzőlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. Kerületében az M3 bevezetőt és a Rákos utat összekötő Szerencs utcából nyíló Bezerédj Pál utcában négylakásos társasházi szoba kiadó. A társasházhot egy közös elkerített kert isntarztotik, ahol ugyan autóval nem lehet parkolni, de kertben tartott összejövetelekre, sütögetésre vagy akár dohányzásra is alkalmas. Ennek gondozását egy megbízott cég intézi, melynek költségét a lakók által befizetett közös költség fedezi. A kerten kívül lakásonként csengővel, postaládával és szemetessel is rendelkezik. A négy lakáson egyszerre 2017-ben az összes nyílászárók cserélve lettek, amikor az épület külső szigetelését is megcsináltattuk. Ezeknek a változásoknak köszönhetően az ingatlan rezsiköltsége jelentősen csökkent, viszont a bérleti díjakat nem emeltük.

Itt a közlekedés miatt sem kell aggódni, hiszen a környéken rendszeres buszjáratok állnak a lakók rendelkezésére, a legközelebbi buszmegálló az épülettől mindössze 150 m-re van a Szerencs utca vonalán. A környező kis utcákban található élelmiszerbolt, zöldséges és pékség, illetve gyógyszertár és CBA is. Hosszabb sétál során a Pólus Center, az Újpalotai Vásárcsarnok és több sporttelep is elérhető.

Az albérlet teljes egészében bútorozott, mely a szobákra és a közös területekre értendő. Ilyen területnek minősül a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és az étkezős konyha. A nagy 140 négyzetméteren tágas szobákat tudtunk kialakítani, melyek átlag területe 15-20 nm. Első sorban női bérlők jelentkezését várjuk, mert jelenleg is 3 hölgy lakja az ingatlant. A hölgyek a belvárosban dolgoznak követhetetlen munkabeosztással. Van aki közülük iskolába jár, így elég kevés a szabadidejük.

Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, várom mielőbbi jelentkezését.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!