Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Besztercei utca 16.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20nmGépek: tv, mikró, hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budatétény és Budafok határán szoba kiadó

Budapest 22. kerületében üressé vált, egy 20nm-es szoba. Az ingatlan elhelyezkedése igen kedvező, a külkerületek szerelmeinek, hiszen a Háros utcáról nyílik ez a Besztercei utca. A Háros utcának köszönhetően pedig a 7-es út és a Nagytétényi út is könnyen elérhető, amiknek köszönhetően a belváros és a körgyűrű is rövid idő alatt fellelhető.

A Háros utcán a sűrűn közlekedő buszokon kívül még a kisebb boltok, mint élelmiszerbolt, pékség is megtalálható, a postán, kormányablakon és a drogériákon kívül.

A környék jellemzői leginkább a nyugalom, biztonság, zöld környezet.

Az ingatlan egy nagyon otthonos kis épület, amely alapterületre 80nm, amiben pontosan 3 szoba található. Mivel ez az albérlet külön szobák bérlését biztosítja, így a jelentkezőknek annak tudatában kell érdeklődniük, hogy másik két lakóval kell osztoznia a konyhán és a fürdőn. A bérlők jelenleg két fiatal nő, akik a gimnázium befejezése után költöztek a fővárosba, Vas megyéből. Ugyan nem régóta élnek itt, de már elég jól kiigazodnak a környéken és alkalmazotti munkaviszonyban dolgoznak, ahol határozatlan idejű szerződéssel is rendelkeznek.

A fürdőkáddal, wc-vel, mosdóval ellátott, míg a konyha az étkezővel, modern gépeivel, gyönyörű bútoraival áll a lakók rendelkezésére.

A hálószobák méreteit tekintve akár két fő mindennapjainak is megfelelnek, így párok jelentkezését is várjuk. Bennük 2db 90×200-as ágy, asztalok szekrények kerültek elhelyezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!