Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Beszterce utca 30.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16  nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, kávéfőző, hűtő,
Saját fürdő a szobán belül: vanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A harmadik kerületben egy csöndes utcában megépült három emeletes társasház első emeleti ingatlanja egyik szobája kiadó!

Az ingatlan a fél szintet foglalja el, hiszen nagy 125 nm-es, ebbe megtalálható négy darab hálószoba, kettő darab fürdőszoba és egy tágas konyha. A két fürdőszobából az egyik ehhez a szobához tartozik. Ez azt jelenti, hogy lakáson belül csak ehhez a szobához jár saját fürdőszoba. Ez a fürdőszoba tartalmaz egy saját zuhanyzót, wc-t, illetve mosdót. Leegyszerűsítve 110.000 forintért havonta saját fürdőszoba és 16 nm kizárólagos használata jár. A többiek természetesen saját fürdő hiányában kevesebbet fizetnek bérleti díj címen. Ők kettő fiatal lány és egy fiatal férfi, akik szintén nemrég foglalták el az ingatlant. Az Ő szobájuk méretben is kisebb valamivel, így az Ő esetükben minden szobát maximum egy fő lakhat. Mivel ez a szoba 16 nm, beköltözhetnek bátran ketten, így a szoba költségei is eloszlanak. A konyha gépesített, étkezőpultos, kisebb nappali rész is megtalálható benne.

Óbuda egyik legcsöndesebb része ez, az utca pedig csak társasházakból álló. Az Árpád híd és a Flórián tér pár perc gyaloglás, ahonnan több irányba indulnak tömegközlekedési alkalmatosságok rendszeresen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!