Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Berzenczey utca 4-6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: vízforraló, kávéfőző, főzőlap, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Ferencvárosban szoba kiadó!

Az Üllői úttól a Mester utcáig tartó, társasházakból álló Berzenczey utcában épült meg ez a hatlakásos épület. Az ingatlan harmadik emeletén vásároltam meg ezt a közel 80 nm-es lakást, melynek három szobáját külön szánom kiadásra.

Kettő  már ki is vettek az elmúlt hónap folyamán. Egy 23 éves nő és egy 29 éves férfi költözött be ez idő alatt. Nekik a munkájukból adódóan optimális a főváros ezen kerületében élés, hiszen egyikük a közeli bisztróban kapott kisvezetői állást, míg másikuk az otp bank egyik ügyintézője lett. Számos előnnyel rendelkezik a környék, például egy utcasarokra non-stop bac, Spar, drogéria, fitness terem, fogászat, pékség, gyógyszertár, kifőzde és étterem található. A már szóba került Mester utca villamospályával is rendelkezik, ami a Ferenc körúttól a Haller utcáig jár rendszeresen. A kikapcsolódni vágyóknak a Ferenc tér közösségi park nyújt számos lehetőséget. A lakásban egy darab fürdőszoba és egy darab konyha jelenti a közös területeket. Ezek mindegyike gépesített, berendezett, azonnali, mindennapi használatra kész.

A szoba 16 nm, amibe akár ketten is kényelmesen elférnek. Berendezését egy ágy, szekrény, asztal, TV, TV állvány és székek jelentik. A beköltözés azonnal lehetséges, további kérdésekért keressenek a megadott elérhetőségeken.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!