Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Beremend utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: kávéfőző, mosógép, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületének, csöndes utcájában, tetőtéri szoba kiadó!

A kétlakásos családi háznak a felső szintje albérletként működik, melynek szobáit külön tudjuk bérbe adni. Emeleti elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan csöndes, világos, télen meleg, rendszeres karbantartásának hála pedig fiatalos, modern stílusú, rendszeres használatra alkalmas ingatlan. Több, mint 60 nm-én két külön nyíló, zárható, külön-külön 15 nm-es háló, egy tágas, étkezővel egybekötött konyha és egy zuhanyzós, wc-s, mosdós, gépesített fürdőszoba található. Az ingatlan gépei megvásárlásai során, nem csak a praktikus használat, könnyen kezelhetőség, de az energiatakarékos besorolást is számításba vettük.

Ezeknek a kialakításoknak köszönhetően, a lakás rezsi költsége alacsony, a használat során előforduló elromlási esélyek csökkentek. Az épület földszintjén egy fiatal házaspár, kisiskolás gyermekükkel élnek, akik hosszú távú bérleti szerződést írtak alá. Mi is minimum egy évre kötjük szobáink szerződését, a jelenleg ott élő 26 éves fiatal hölggyel is nemrégiben újítottuk meg az Övét. A környéken a Halomi úton járó buszok segítik a mindennapos közlekedést, ahol a legközelebbi buszmegálló az épülettől mindössze 150 m-re található.

Az oda vezető úton a Pöpec ABC és a balatoni fagyizó is útba ejthető. Következő hónaptól költözhető, igény esetén két fő részére is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!