Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bercsényi utca 56.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.25 nmGépek: mosógép, mikró, gázlap, tv, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Emeleti szoba kiadó!

Budapest 19. kerületében, egy 2 lakásos társasház emeleti ingatlanjában kiadó, egy 25nm-es nagy szoba, pároknak. A környéken a Nagykőrösi út az, ami a leggyorsabb belvárosba jutást biztosítja, melyen óránként többször is járnak buszok. Ezen út a Népligethez is vezet, ami a Hungária körúton fekszik, így onnan már villamos is az utazók rendelkezésére áll. Mivel a Nagykőrösi útig a lakástól, olyan 8 percet kell sétálni, így a környék azért csöndes, harmonikus környezetnek minősül. Hiába a jó tájolás, mégsem egy szmogos kerületről van szó.

Közelben élelmiszerbolt, pékség, zöldséges és egyéb kisboltok is megtalálhatóak, így nem feltétlen kell tömeg közlekedni, ha az ember csak egy kenyérért szaladna le.

Ez a két szobás kis lakás, már csak egy bérlővel rendelkezik, aki egy 32 éves férfi. Ő a közeli autószervíz dolgozója, így minden hétköznapját munkahelyén tölti. Egy kiegyensúlyozott, nyugodt, humoros úriember, aki, mint bérlő megbízható és precíz.

A 78nm alapterületével ez a kis lakás a hálókon kívül egy fürdőszobával és konyhával is rendelkezik, amiket viszont a bérlőknek osztozva kell használniuk.

Az ingatlan teljes egészében bútorozott. A konyha az étkezővel közös helyiségben található, a fürdőszoba pedig zuhanyt, wc-t rejt.

A hálókban 2db 90x200cm-es ágyakat rendeztünk be, így akár párok jelentkezését is várjuk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!