Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Benedek Elek utca 44.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 19. kerületi Üllői úti rész és a Liptáktelep között megtalálható Benedek Elek utca rejti ezt a csodás, kétlakásos ingatlant.

A lakások egyesével közel 60 nm-esek. Mindkettő társ albérletként üzemel és mindkettő darabonként kettő-kettő hálószobával rendelkezik. a négy hálóból már csak ez üres, ami az épület földszinti részén, annak hátsó kerti területe megtalálható. A hátsó kerti  ingatlan az udvar hátsó része felől nyílik, így mondhatni teljesen elszeparált a két bérlemény. Az újonnan beköltözőnek egy fiatal fiúval kell osztozni a lakás tágas, nemrégiben újra burkolt, zuhanyzós, mosdós, wc-s fürdőszobán, illetve a ház alapterületének több, mint egyharmadát elfoglaló, tágas, étkezővel egybekötött konyhán.

A bérlők részére biztosítottuk a házakba elengedhetetlen kis és nagy gépeket, bútorokat, alapvető eszközöket. A hálószoba 16 nm, amiben egy újonnan vásárolt ágy, asztal és ruhásszekrény található. Elsősorban egy főt szeretnénk beköltöztetni, de a bútorok megléte és a beköltözni kívánt személyek száma megbeszélés tárgyát képzi. Az Üllői út ezen részén a villamos megálló az ingatlantól körülbelül 70 m, ahogy a buszmegálló is.

Ezekkel a belvárostól egészen a gyorsforgalmiig lehet utazni. Az ingatlantól nem messze dohánybolt, fodrászat, biztosítók, bankok, autókereskedés, pizzéria, söröző és kisebb közértek is megtalálhatóak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!