Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Benczúr utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, sütő, vízforraló, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 6. kerület Benczúr utcájában, annak az egyirányú részén kiadó egy fiatalos lakás utolsó hálószobája.

A másik két szobát, mivel három van a lakásban már kivették, sőt azokat használják is fiatal bérlőink. A szobák közül ez a legnagyobb, pontosan 16 nm-es, amibe méretéből adódóan és berendezését tekintve ketten is be tudnak költözni. Elsősorban párok részére ajánljuk, hiszen az ágy franciaágy kivitelezésű. Természetesen szobatársak beköltözése esetén az ágy cserélhető, két darab egyszemélyesre.

A fürdőszoba és a konyha használat közös a lakásban, amik mindennapi használatban vannak jelenleg is, mely annyit takar, hogy szintén berendezett részei az ingatlannak. A szobába nem csak ágyat, de szekrényt, széket, kanapét, TV-t, komódot is megtalálunk, ami mellett még a saját erkély is rendelkezésre áll. Az erkélyes szobát havonta 80.000 forintért tudjuk kiadni, ami az erkély megléte végett egy kicsit emeltebb összeg a másik két szobáéhoz képest. Az épület négy emeletes, melynek harmadik szintje rejti az albérletet, amit az épület bejárata irányából egy körfolyosós, lépcsős részen lehet megközelíteni. Közelben posta, szépségszalon, múzeum, cba.

Budapesten kiadó szobák: Fedezd fel weboldalunk széles kínálatát, ahol mindenki számára kínálunk ideális lakhatási lehetőségeket, legyen szó rövid vagy hosszú távú tartózkodásról. Kínálatunkban kizárólag gondosan ellenőrzött, megbízható lakásokat találsz, hogy biztonságban érezhesd magad a választás során. Válassz az elérhető kiadó szobák közül Budapesten, és élvezd a kényelmes, megfizethető és minőségi lakhatást, amit weboldalunk nyújt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!