Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Belgrád rakpart 2.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17nmGépek: tűzhely, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó, rakparti ingatlanban

Budapesten, a Szabadság hídtól pár méterre, a Fővám tér szomszédjában található ez a csodás, tágas lakás, melynek az egyik, 17nm-es szobája kiadó.

Mivel a környék Pest belvárosi része, ahol a Dunapart, Nagy Vásárcsarnok, Szabadság híd, Fővám tér szinte látható is, egyedi ajánlatnak minősül ez a szoba.

Ha valaki értékeli a szépet és nem elég neki, hogy Pesten él, de szeretne az otthonából kilépve akár azonnal a Duna látványával betelni, az tudja, hogy nem sok, erre alkalmas albérleti lehetőség áll rendelkezésére a fővárosban.

Ez az ingatlan egy gyönyörűen felújított körfolyosós társasház, ami folyamatosan karbantartott, igen nagyra értékelt épület. Minek lakója tisztában van annak értékével, hogy ilyen lehetőség adódott az életében, így arra vigyáz és megőrzi szépségét, tisztaságát.

Alapterülete ennek az emeleti lakásnak, összesen 90nm, amiben 3 szoba kapott helyet. Ezek közül kettőben már régi bérlőink élnek, akik 2 fő fiatalember. Velük a  két fürdőszobán, amikben zuhanyzó, wc és mosdó található kell osztozni, illetve a gyönyörűen berendezett, egyedi stílusú konyhán, amiben sütő, gázlap, hűtő és minden kötelezőnek mondható konyhai eszköz megtalálható.

A hálószoba, melynek nagy ablakai egész nap világos helyiséget biztosít, 15nm alapterületé vel, egy ággyal, asztallal, szekrénnyel áll a lakó rendelkezésére.

Az albérletbe szeretnék olyan lakót, aki tiszteletben tartja, hogy közösségben él és ennek megfelelően tud viselkedni, élni! Emellett azt is betartja, hogy az ingatlanban nincs dohányzás és nem is állatbarát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!