Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Béke utca 35b.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:16.000  FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:1  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, mikró, vízforraló, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete:180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó!

15 éves, tégla építésű társasházban, 54 nm-es lakásban kiadó egy 8 nm-es szoba. A Róbert Károly körútról nyíló Béke utca az, ahol az albérlet megtalálható, ami mind közlekedés, mind az üzletek elérése szempontjából tökéletes hely. Ezen az úton nemcsak villamosok, hanem buszok is rendszeresen járnak, melyekkel Pest belvárosáig is el lehet jutni. A Váci út és az M3 bevezető sincs messze, így az ezeken az utakon található üzletek pár megállóval elérhetők.

Ezek számos munkalehetőséget nyújtanak, de ha valakinek erre nincs szüksége, a napi bevásárlásban is segítséget adnak. Az utca albérlet körüli részén megtalálható Tesco, Lidl, Rossmann, tűzoltó parancsnokság, ajándékbolt, cba, dohánybolt, szépségszalon, stb. Ha valakinek könnyebb behatárolnia a Vasas sportklubra néz. Alapterület 54 nm, elhelyezkedése pedig második emeleti. Mivel két szobás, így csak a már ott élő, 25 éves benzinkúton dolgozó hölggyel kell osztozni, az ingatlan konyháján, fürdőjén és nappaliján.

A fürdő zuhanyzós, wc-vel, mosógéppel közös helyiségben található. A konyha, gépesített, étkező pultos, főzésre kifejezetten kényelmes berendezés. A nappali kisebb összejövetelekre alkalmas helyszín, benne bőr ülőgarnitúra, asztal, TV. A szobában ágy, kis szekrény és beépített gardrób található.

Ablaka redőnyös, költözése azonnal megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!