Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Beethoven utca 2.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: Sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 12. kerületében azon belül is Németvölgyben az Alkotás utca és a Jagello utca között található Beethoven utcában megüresedett egy 12 nm-es szoba.

Az ingatlan egy felújított társasház első emeletén található, amit rengeteg zöld vesz körül és ahol a lakók igen szimpatikus családok. Az utca a kerület egyik legnyugodtabb környékén található ugyanis másfél utcára helyezkedik el a legközelebbi forgalmas kisbolt. 5 perc gyaloglással elérhető a MOM park, Gesztenyés kert, Koltai Jenő sportközpont. A másik irányban edzőtermek, Magánklinikák, benzinkutak és nem messze Budapest-Déli pályaudvar, illetve Vérmező.

Az ingatlan egy nagy 85 nm-rel rendelkezik, melyben 4 szoba van. A jelenlegi lakók 25 és 31 év közötti fiú, lányok. Mindegyik szoba külön nyílik, de zárható, pont úgy mint a zuhanyzós fürdőszoba, ahol a wc is helyet kapott. A konyha gépesített, bútorozott, 3 fős étkező asztallal ellátott. SZobáink átlag területe 10 nm, melyek berendezését próbáltuk úgy kialakítani, hogy a oraktikusságát is előtérbe helyezve, mégis akár női, akár férfi lakó is tudja magát otthon érezni.

A lakáshoz tartozik kapucsengő, riasztó és saját postaláda is. Amennyiben felkeltett érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőség egyikén.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!