Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Batthyány Lajos utca 24a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, tv
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében az Üllői úttal párhuzamosan fekvő, onnan 5 perc sétára található, Batthyány Lajos utcában épült a 2000-es évek környékén, teljesen felújított, kétgenerációs családi házam, melynek tetőtéri lakását szobánkként adjuk bérbe. Mivel három szobás és csak ez üres, a másik kettőben jelenleg is él két középkorú hölgy, akik mindketten folyamatos munkaviszonnyal rendelkeznek, rendkívül jó lakótársaknak és bérlőknek bizonyultak.

Személyiségüket tekeintve kedvesek, megbízhatóak, segtőkészek. Az ő szobáik és a kiadó is 10 nm alapterületűek, melyeket csak egy fő per szoba lehet bérelni. A konyha és a fürdőszoba, illetve a nappali közösen használandó részei az ingatlannak, melyek tágasak, teljesen berendezettek. A nappali polcos szekrénnyel, fiókos szekrénnyel, asztallal és heverőkkel berendezett, míg a konyha egyedi kialakítású étkezős, gépesített, tágas, világos.

A fürdőszoba tartalmaz wc-t, bidét, mosdót, egy tágas épített zuhanyt és egy nagy felületű tükrös falat. A háló modern stílusú, egyedileg épített bútoros, ami a kiadó szoba esetén tükrös gardrób szekrényt, hatalmas ágyat és komódot takar. A közeli Üllői út számos kis üzletnek ad otthont, így rengeteg munkalehetőséggel bír mindamellett, hogy a közlekedésben is nagy segítség, hiszen azon villamos vonal és buszjáratok vonala is megtalálható.

További kérdésre szívesen válaszolok a megadott telefonszámon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!