Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Batsányi János út 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: mikró, hűtő, TV, rezsó
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 16. kerület Sashalmi részén közel 100 nm-es családi ház egyik 18 nm-es hálója kiadó sorba állt!

Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk, akik szeretnek kertészkedni és pesti otthonuk ellenére szeretnének természetközelben élni. Kerületen belül erre az egyik legalkalmasabb hely az ingatlan utcája, ami még bónuszként tömegközlekedés szempontjából sem kieső.

Az utca végén a Sashalmi hév megálló található, ahonnan nem messze a 44, 92, 92A járatok buszmegállója is megtalálható. A Kerepesi úton a Hungária körúton át egészen a Blaha Lujza téri metró megállóig lehet közlekedni, így mondhatni a főváros belvárosi része gyorsan megközelíthető. Közelben vendéglő, háziorvos, élelmiszerbolt, drogéria, piac, szolárium, pizzéria található. A futás híveinek a Havashalom park tökéletes helyszínt biztosít, ami mindössze három sarokra van az épülettől.

A ház összközműves, aminek költségei a három szoba felé oszlanak el. Mindhárom szobába maximum egy főt tudunk fogadni. A szóban forgó háló tartalmaz egy ágyat, asztalt, szekrényeket, dekor holmikat, társalgó részt. A fürdőn és a konyhán osztozni kell a már ott élő két huszonéves lánnyal, a zuhany kádas, wc-vel egy légtér, a konyha gépesített, világos. A szoba pár napon belül birtokba vehető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!