Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bártfai utca 12

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: mikró, kenyérpirító, vízforraló, tűzhely, hűtő, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kelenföldön, Budapest 11. kerületében található egy szoba kiadó. Ez a rész a Budán élők körében népszerű, csendes környék, de számos üzlettel és jó közlekedési lehetőséggel rendelkezik. A szomszédos Fehérvári úton gyakran közlekednek villamosok, amelyekkel könnyen elérhető az Etele úti elágazás vagy akár Újbuda-központ is. A környéken számos szolgáltatás és üzlet található, például posta, mozi, orvosi rendelők, éttermek és kávézók.

Az albérlet közel 100 nm-es, és egy hatlakásos társasház földszintjén található. A társasház lakói jó szomszédok, akik figyelembe veszik egymás munkarendjét és pihenési igényeit. Az albérletben lehetőség van a szobákat külön bérelni, és jelenleg már három szoba van bérlőkkel, akiknek minden szükséges bútor és felszerelés rendelkezésre áll. A 13 nm-es szoba két hét múlva bérelhető.

Budapesten széles választékban kínálunk kiadó szobákat, legyen szó a belváros vibráló életéről vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti környékről. Weboldalunkon megtalálod a főváros különböző kerületeiben elérhető szálláslehetőségeket. Minden szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a megbízhatóságot és a minőséget. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a számodra ideális szállást Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!