Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Baross utca 72.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: elektromos tűzhely, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Józsefvárosban szoba kiadó!

Budapest 8. kerületében, a híres, neves Baross utcában található, kétemeletes társasházi lakásban fekvő, 50 nm-es kétszobás lakásom egyik hálója várja új bérlőét. A másik szoba lakója egy 28 éves fiatal hölgy, aki a József körúton található OTP ügyfélszolgálatos munkatársa. Ebből adódóan minden hétköznap, nappal a munkahelyén tartózkodik, hétvégente pedig legtöbbször vidéken tartózkodik a szüleinél.

Egy csöndes, környezetére tiszta személy, aki káros szenvedélyektől mentes életet él és nem szereti a hangos zenét. Vele kellene a kisebb káddal, wc-vel, mosdóval, borotválkozó tükörrel ellátott fürdőszobán és az étkezővel egy légtérben kialakított konyhán osztozni. A konyha teljesen gépesített, nagyobb társaság ellátására szolgáló, finom ebéd elkészítésére is megfelelő hely. Egyedi méretéből adódóan egyedi bútorral lett berendezve, mely tartalmazza az elektronikákon felül az összes alapvető konyhai eszközt is. Az ingatlanba lépve az előszobába érkezünk, ahonnan egymás mellől nyílva találhatóak a fent említett helyiségek, amelyekkel szemben helyezkedik el a két hálószoba.

Azok mindegyike ággyal, asztallal, hatalmas szekrényekkel és apróbb dekor holmikkal berendezettek. Igény esetén a pár napon belüli költözés is megoldható, amit két dolog kell, hogy megelőzzön, melyek a következők: személyes megtekintés, előre egyeztetett időpontban, amikor is a kibérlés szándékát megbeszéljük, a másik pedig as szerződés átolvasása, aláírása és az 1 hó kaució letétele.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!