Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Baross utca 47.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpest központjához közel, a Váci úti Praktikertől nem messze, társ albérleti szoba kiadó!

Most lehetőség nyílt, havi 85.000 forint bérleti díj ellenében, havi 26 ezer forintos rezsi mellett hosszú távra kivenni egy 11 nm-es, bútorozott szobát. A lakás teljes területe 82 nm, ami egy négyemeletes lakótelepi épület lakása. Az emeletei közül a másodikon található ez a bérlemény, melynek négy hálója közül, három már kiadásra került. Ez az utolsó, akár azonnal beköltözhető, viszont kifejezetten csak egyedül költözők részére. Az új lakó számára a szoba már minden szükséges bútort tartalmaz (íróasztal, ágy, szekrény, fotel, fiókos szekrény). A szoba bérleti díja a kerület társ albérleti áraihoz képest baráti, így ha megtetszett a hirdetésben szereplő lakrész keressen mihamarabb a megadott telefonszámon.

A lakás osztott területei a kádas, zuhanykabinként körbe burkolt fürdőalkalmatosság, illetve wc, bidé, mosdó és annak szekrényét magában rejtő fürdőszoba, illetve a konyha, ahol a lakás bojlere, illetve az összes nagygép, kisgép, konyhai eszköz és konyha bútor található.

Mindössze 350 m-re van a Váci út, aminek ezen részén Praktiker, étterem, Tesco, csomagpontok, szervizek és dohányboltok vannak.

Budapest, a gyönyörű fővárosunk, széleskörű lehetőségeket kínál a ‘szoba kiadó Budapest‘ keresésre válaszolva. Ha olcsó és megbízható szállást keresel, fordulj hozzánk! Weboldalunkon kiváló választékot találsz hosszú távra kiadó, gondosan kiválogatott szobákból és lakásokból. Nálunk minden ingatlan ellenőrzött és garantáltan megfelel a magas minőségi elvárásoknak, így biztos lehetsz benne, hogy Budapest legjobb szobái közül választhatsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!