Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Barát utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Gázlap, hűtő, sütő, mikró
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében szoba kiadó

A méltán híres Pétery Kórháztól egy utcára található, Barát utcában rejlő, 2. emeleti lakásom egyik tágas, saját erkéllyel rendelkező szobája kiadóvá vált.

Az Erzsébet körút közelségének köszönhetően villamos és buszjáratok egyaránt igénybe vehetőek. Ezek segítségével a Hungária körút, a Kerepesi út és a belváros is gyorsan elérhető. Környezetében még patika, orvosi rendelők, kisboltok, kormányablak, dohánybolt, színház, gyorséttermek, aldi, II. János Pál Pápa tér található. A Rákóczi úton haladva a Keleti-pályaudvar pár perc tömegközlekedéssel elérhető, ahonnan az ország bármely részére indulnak vonatok, így az autó megléte sem létszükség.

A 4 szoba, melyek mindegyikéhez tartozik saját erkély, illetve a konyha, ami az étkezővel egybe vont, na meg a kötelező fürdőszoba azok, melyek összesen 140 nm alapterületen kapnak helyet. Ezek közül a hálókon kívül minden része a lakásnak közös területnek minősül, azokat az ott élők megosztva használhatnak.

Jelenleg 3 fiatalember lakja az ingatlant, akik mindnyájan húszas éveikben járnak és akik között van futár, diák és pultos is. A szobák tágasak, 15 és 35 nm közötti nagyságúak, melyek közül az egyik közép méretű 20 nm-es vált szabaddá. Ennek berendezése egy tolóajtós szekrény, mely padlótól a mennyezetig lefedi az egyik falat, ami által rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, illetve egy 140×200-as ágy, polcos szekrény, íróasztal, szék.

Ingatlanon belül a dohányzás nem megengedett, de erre remek hely a saját erkély.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!