Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Baranyai tér 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: sütő, gázlap, vízforraló, hűtő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kelenföldön szoba kiadó!

Buda 11. kerületében kiadó egy bútorozott, 11 nm-es szoba. A lakás, amelyben a szoba található 99 nm-es és ezen felül megtalálható még benne további három hasonló méretű hálószoba, egy konyha és egy fürdőszoba. Mivel a társ albérleti besorolású a lakás, ezért az ott élőknek osztozni kell a közös területeken, ami jelen lakás esetében a tágas, világos, gépesített konyha, melyben minden napi használathoz szükséges elektronika és eszköz helyet kapott és amin felül elhelyeztünk benne egy 3 fős étkezőasztal is.

A másik közösen használandó helyiség a fürdőszoba, amely zuhanyzós, mosdós, mosógéppel felszerelt és a wc-vel egy légtérben található. Akikkel közösen kell osztozni ezen a két helyiségen az kettő darab 30 éveiben járó hölgy, illetve egy darab 29 éves fiatalember. A szoba bérleti díja havonta 85.000 forint, amihez hozzá csatolódik egy körülbelül 17.000 forintos rezsiköltség is.

Az ingatlan környéken minden fellelhető, amire csak szükség lehet a mindennapok során. Megtalálható számos élelmiszerbolt, bisztró, étterem, drogéria, ruhabolt, dohánybolt, Allee bevásárlóközpont, vegyesbolt. Tömegközlekedés tekintetében is kimagaslóan jónak tekinthető, hiszen alig 50 m sétára fellelhető Újbuda-központ, ahol metró, villamos és busz járatokat vehetők igénybe.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!