Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Baracska utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, gázlap, sütő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. kerületében rengeteg zöld környezetében található, földszinti lakásom egyik szobája megüresedett.

A Pesti út és a Péceli út között félúton fellelhető az ingatlan utcája, mely teljes egészében kulturált, igényes családi házakkal rendelkezik. A ház két generáció részére lett megépítve, de az élet közbeszólt, így a kialakítást követően azonnal ki is adtuk. Az egyik lakást egy család bérli, míg a másik, mely 65 nm-es két nagy szobával rendelkezik, melyeket a jelenleg ott élő, 26 éves fiú családi állapotát figyelembe véve külön adjuk bérlésre.

Mind a két szoba méretét tekintve 18 nm-es, így mindkét esetben lehetőség van szobánkénti két fő bérlésre. Ezek a helyiségek is, mint a közösen használandók teljesen berendezett, gépesített állapotuak, aminek köszönhetően a mindennapi használatra alkalmasak. A fürdőszoba, mely zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval, bidével rendelkezik, az egyik helység, a másik pedig a 3 fős étkezővel ellátott, egyedi konyhabútoros konyha. A szobák nagy alapterületének köszönhetően, a berendezés ellenére, mely tartalmaz szekrényt, ágyat és asztalt, elég mozgástér maradt.

A kerületet átszelő legnagyobb út a Pesti út, melyen a közlekedést a rendszeres buszjáratok segítik, a belváros megközelítése 20-25 perc utazást igényel, ahogy az M0-ás körgyűrű elérése is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!